O nama

Tvrtka Carendrive d.o.o. nastala je kao odgovor na duga čekanja u redovima u autopraonicama i sve manje slobodnog vremena potrošača, jer brz tempo i brojne obaveze omogućuju obavljanje samo najnužnijih poslova. Tvrtka se bavi pranjem vozila na terenu, bez vode, bilo gdje i bilo kada. Riječ je o inovativnom načinu pranja, koji je usporediv s pranjem vozila u autopraonicama, samo što ne koristimo vodu.


Ekipa trenutno broji 15 članova.

Počeci Carendrive d.o.o. sežu u 2020. godinu, odnosno prethodnik PRALKO s.p. započeo je s radom u lipnju 2020. godine. 1. travnja 2021 poduzeće se restrukturiralo u d.o.o. Web stranica PRALKO.COM (https://www.pralko.com/) i prototip mobilne aplikacije PRALKO i dalje su aktivni.

Naša vizija je osvjestiti više potrošača o novom ekološkom načinu pranja vozila. Za sada djelujemo u Ljubljani i okolici, a u budućnosti planiramo širenje i drugdje u Sloveniji (Bled, slovensko primorje i Maribor). Zajedno sa našim poslovnim partnerima, u 2023. ulazimo na hrvatsko tržište a zatim kroz franšizni model i u druge europske zemlje.


Naša usluga prikladna je na urbanim područjima, prvenstveno u velikim gradovima, gdje je gust promet i malo manevarskog prostora. Dakle, korisnici mogu oprati vozilo praktično bilo gdje i ne gube dragocjenog vremena (odvoz vozila u praonicu, čekanje u redu, vraćanje), što je u današnje vrijeme izuzetno važno.

Dakle, upoznajte nov način ekološkog pranja i NAJBOLJU NJEGU ZA VAŠ AUTO.

Vaš PRALKO odn. CARENDRIVE.